Зустріч з учасниками Майдану, тема зустрічі “Небесна сотня – герої нашого часу”

                                                                               « Небесна Сотня» … Юнаки, батьки…

                                                                                        Їх імена мені ніколи не забути –

                                                                         Вони ж за мене полягли,

                                                                                           Так, як і ті, що захищали Крути…»

 

«Небесна сотня – герої нашого часу»

 

Напередодні Дня вшанування Героїв Небесної Сотні, який вся Україна відзначає 20 лютого, в Бершадській центральній районній бібліотеці було організовано зустріч з учасниками Майдану. Тема зустрічі «Небесна Сотня – герої нашого часу».

Розпочалась зустріч хвилиною мовчання в пам’ять про невинно убитих на Майдані. Ведуча, бібліотекар ІІ категорії абонементу з обслуговування юнацтва Бабій Ольга запропонувала всім присутнім переглянути документальне відео «Хроніка подій Майдану», яке продемонстрували працівники Бершадської кіновідеомережі. Усі присутні: представники влади, громадськості, інші запрошені, молодь, учні груп № 70 та 71Бершадського професійного ліцею, згадали про криваві події на Майдані, що сколихнули увесь світ.

Голова ради церков та релігійних організацій при РДА отець Михайло, Максимчук Сергій Іванович,Трохименко Євген Анатолійович, Крук Людмила Михайлівна, Горлова Валентина Парфентіївна,Траченко Іван Максимович – очевидці, безпосередні учасники тих подій, по черзі розповіли про свою участь, враження, та побажали молоді бути справжніми патріотами, та любити Україну понад усе! Вірш Коноваленко Т. «Небесна Сотня в серці України» продекламувала учениця 9 Б класу ЗОШ №3 Аміна Єгорова.

По закінченню зустрічі директор Бершадської центральної районної бібліотеки Бернацька Лідія Луківна подякувала учасникам Революції Гідності за повчальні, змістовні розповіді, та завершила зустріч словами : «Хай пам’ять усіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення нашої держави!» Від імені усіх присутніх учасникам Майдану було вручено квіти.

##1##2@@3@@4@@5@@6